InicioEnglishБесплатни онлајн курсеви на американската влада.

Бесплатни онлајн курсеви на американската влада.

Дали сакате да ги подобрите своите вештини за англиски јазик?

Владата на Соединетите држави, преку Иницијативата за дознава САД, отвори 8 бесплатни курсеви по англиски јазик во кои можете да развиете вештини како што се изговор, вокабулар, граматика, изговор, аудитивно разбирање, читање, пишување и дневни вештини на англиски јазик.

Изберете ја врската подолу за повеќе информации за тоа како да ги практикувате секоја од овие вештини преку бесплатни курсеви по англиски јазик што ги нуди владата на САД.

Бесплатен онлајн курс за англиски јазик САД учат
Бесплатен курс за вокабулар преку Интернет, САД учат
САД учи бесплатен курс за граматика на англиски јазик преку Интернет
САД учи бесплатен курс за изговор на англиски јазик
Бесплатен курс за слушање на англиски јазик
Бесплатен курс за читање преку Интернет на англиски јазик во САД учи
Бесплатен курс за пишување преку Интернет на англиски јазик во САД учи
Бесплатен онлајн курс на животни вештини на англиски јазик Учат САД